NB Project Emma mei 2020

maandag 11 mei 2020


Aan de bewoners van de Prins Hendrikstraat, Emmastraat en Oranje Nassaustraat

Nieuwsbrief #3 - Stand van zaken project Emma

Voorburg, 11-05-2020

Geachte heer/mevrouw,
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een woning huurt via WoonInvest aan de Prins Hendrikstraat, Emmastraat of Oranje Nassaustraat in Voorburg. 

Stand van zaken
Op dit moment is WoonInvest in overleg met de gemeente over de mogelijke vernieuwingsplannen voor de wijk. Naar aanleiding van dit overleg zijn er nog enkele aandachtpunten besproken die we als WoonInvest en gemeente samen uitzoeken. Het gaat dan onder meer over de staat en kwaliteit van de wijk en woningen. Twee weken geleden hebben wij, de gemeente en WoonInvest, een huisbezoek gebracht aan twee leegstaande huizen in de wijk om een aantal aspecten over de woningen uit te zoeken. De komende weken werken we dit uit. Wij werken eraan u volgende maand schriftelijk een update te kunnen geven over de uitkomsten van dit overleg en de vervolgplanning.

Voorzorg

Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te beperken passen wij onze dienstverlening voorlopig tot 20 mei 2020 aan. De servicebalie aan de Charlotte van Pallandtlaan 2 en onze wijkkantoren zijn gesloten. Onze klantenservice blijft via de telefoon, e-mail of webchat gewoon bereikbaar.

Is er iets stuk in of om uw woning? U kunt reparaties blijven melden via het online formulier of per telefoon. Houdt u er rekening mee dat niet spoedeisende reparaties in uw woning pas later worden ingepland en opgelost. Is de situatie spoedeisend en de veiligheid in het geding? Neem dan altijd telefonisch contact op via 070 301 11 00 (optie 1).

De medewerkers van WoonInvest en onze onderhoudsdienst komen alleen nog bij u thuis indien er sprake is van een spoedgeval. Wij controleren vooraf aan ons bezoek of u en uw huisgenoten geen griepachtige klachten hebben. Tijdens ons bezoek houden we minimaal twee meter afstand van elkaar.

Vragen en meer informatie
Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot deze nieuwsbrief dan kunt u die stellen aan Geerte Hokke. Zij is telefonisch bereikbaar via 070 301 11 00 en via emma@wooninvest.nl. Op onze website https://emma.wooninvest.nl/ vindt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,
Esther Koelemeij
Projectleider - WoonInvest

Nieuwsoverzicht