Excursie naar Leiden

dinsdag 2 april 2019


Op 2 april zijn we op excrusie geweest naar Leiden. Hierbij waren de  bewoners die deel nemen aan het adviesteam, en bewoners die geinteresseerd waren om deel te nemen aan het team aanwezig.

Tijdens de excrusie bezochten we twee wijken in Leiden. De Tuinenwijk en de wijk de Kooi. In deze wijken is een grootscheepse renovatie, een  kleinschalige renovatie en sloop/nieuwbouw gerealiseerd.

De rondleiding werd verzorgt door een medewerker van woningcorporatie De Sleutels van Leiden die tijdens de uitvoerende werkzaamheden in het proces betrokken was. Hij heeft onder andere de bewonesbegeleiding gedaan waardoor hij veel kon vertellen over de uitvoering, de planning en natuurlijk alle vragen kon beantwoorden.

De opdracht die we hebben meegegeven tijdens de excursie was om zoveel mogelijk foto's te maken in de wijken van zaken die aanspraken, of die men minder mooi vond.

Nadat we de buurten bezocht hadden bracht de bus ons weer terug. De ervaringen van de excursie en de foto's die gemaakt zijn bespreken we in de eerstvolgende bijeenkomst van 9 april.

 

 

Nieuwsoverzicht